perjantai 3. elokuuta 2018

Kukkakaali-kesäkurpitsapasta


 
 
Tässä viimein lupaamani herkullisen kukkakaali-kesäkurpitsapastan ohje. Se on tyttären saamasta Katja Bäcksbackan ja Laura Kaapron Kasviruokatorstai-keittokirjasta. Koska kaikki reseptit on kuitenkin aikaisemmin julkaistu Hesarissa, löysin sen netistä. Mikäli et kuitenkaan saa sivua avattua ilman HS-tunnuksia, pane viestiä, niin kirjoitan sen sitten tähän.
 
Aivan mielettömän herkullinen pasta. Me unohdimme lisätä vuohenjuuston, mutta hyvin toimi ilman sitäkin. Seuraavalla kerralla on taas uutuudenviehätystä, mikäli muistamme juuston :)

2 kommenttia:

  1. Näyttää megahyvältä, täällä on meinaan ei niin lemppari tuo kukkakaali, mutta tässä muodossa saattaisi jopa olla fantaastista.
    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on megahyvää, grillattuna ja paahdettuja kukkakaali on aika hauskan makuinen, säilyttää rapeutensa toisella tavalla kuin keitettynä.

      Ihanaa sunnuntaita <3

      Poista

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)