torstai 16. elokuuta 2018

Laura Ashleyn farkkumekko

 
Denim dress from 90s: Laura Ashley
Silk scarf: A+More

 
 
Singapore 1996. Näin tämän leningin Laura Ashleyn liikkeessä ja minun oli pakko saada se. Ystäväni näki tämän päälläni ja riensi ostamaan itselleen samanlaisen. Tämä oli varmaan yksi hänen kalleimpia vaateostoksiaan ikinä, muistan kuinka häntä kauhistutti. Samanaikaisesti hän oli onnellinen ostoksestaan, olimme molemmat mielestämme niin fiinejä... Olimme suomalaisyhteisön nuorimmaisia, alle kolmekymppisiä keski-ikäisten joukossa, ja tämä leninki antoi myös pituutta ja arvokkuutta. 
 
Sittemmin expattiyhteisö nuortui. Lopulta palasimme Suomeen, leningit kapenivat ja tämä alkoi vaikuttaa jotenkin vanhanaikaiselta. 2000-luvulla hautasin tämän varastooni ja ystäväni myi kai omansa eteenpäin kirpparilla. Vuosia olen miettinyt, mitä tästä oikein teettäisin. Onneksi en keksinyt mitään.
 
 
 
 
 
Tänä kesänä kaivoin leningin naftaliinista ja se näyttikin yllättävän freesiltä. Suorastaan uudelta. Viime viikolla se oli päälläni Visbyssä, tällä viikolla kannan sitä töissä. Jos säät jatkuisivat vielä lämpiminä, menisi se pitkälle syksyyn.
 
Toivottavasti.
 
Luokkani on pieni ja kuuma. Ekana päivänä yksi oppilas jo karkasi selkosen selällään olevasta ikkunaräppänästä pihalle. Totesin, ettei toista kertaa tarvitse ja vein itse oppilaat ulos, jossa pidin kaikki oppituntini. Paljon hauskempaa se on minunkin mielestäni kuin ahtaassa luokkahuoneessa. Käytetään mahdollisuudet hyväksi niin kauan kuin voimme! Kyllä se talvi tulee taas ennen pitkää...
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)