perjantai 6. heinäkuuta 2018

Valkoisten farkkujen muuttumisleikki



  

  





 




Mitä tehdä vanhoille rikkimenneille farkuille? Niistä voi tehdä monenlaisia juttuja, käsilaukkuja ja sohvienpäällisiä, mutta erityisesti niistä syntyy erinomaisia hameita!

Paloista tehdyt farkkuhameet ovat nyt muotia, ja olette varmaan huomanneet, että minulla on niitä useita. Olenhan esitellyt niitä blogissani aikaisemminkin. Niitä on kertynyt minulle vuosien mittaan, sillä olen jo yhdeksän vuoden ajan teetättänyt kaikista omista vanhoista ja kirpparilta löytyneistä farkuistani hameita kierrätysateljee Remakessa.

Tässä yksi hameistani, joka on kokenut muuttumisleikin kirpparilta löytyneistä farkuista. Ihastuin farkuissa kultaompeleisiin ja koristeelliseen nappiin, ja vaikka farkkujen vyötärö näytti minulle liian leveältä, ostin farkut pois. Pian kanssa suunnittelimme tämän minihameen, jonka vetoketjuhelmaan sain idean nähtyäni vastaavan Remaken mallistossa. Hameesta piti saada vielä minuun tyyliini romanttinen, ja siihen kutsuun vastasi tuo ruusuke, jonka Pia loihti farkkukankaasta ja helmiäisnapista.

Kultaa ja hopeaa yhdessä, hopeinen nahkavyö täydentää strassikivisen neuletopin kanssa asun. Sama asu on nähty päälläni myös työpäivän päätteeksi kotipihallamme Pekingissä täällä


Skirt: Zerres / Remake
Top: Massimo Dutti
Belt: COS
Leather flip flops: Lazamani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)