lauantai 15. joulukuuta 2018

Seksikäs pukinmuori


 
Lapsemme kaverin äiti väitteli eilen ja saimme kutsun tänään hänen kotonaan järjestettyyn pieneen cocktail-tilaisuuteen. Pukeutumisohjeena oli musta puku, joten myllersin aamulla vaatekaappiani valiten sopivaa asua. Ajatuksenamme oli hoitaa aluksi kaupungilla jouluasioita ja jatkaa sen jälkeen suoraan juhliin, joten asu tuotti hieman päänvaivaa. Mikä olisi riittävän juhlava ja kuitenkin sen verran arkinen, että se päällä voi esiintyä kaupoissa?
 
Valinta osui metsänvihreään hameeseen, joka oli tänä vuonna myös päälläni kouluni pikkujouluissa. Sen pariksi löysin tämän Karen Millerin silkkipaidan vuosien takaa. Vaan puku yllä peilasin itseäni ja totesin näyttäväni aivan joulupukin muorilta. Ehkä hieman seksikkäältä semmoiselta - mutta kuitenkin.
 
 
 
Kysyin mieheni mielipidettä ja hänen mielestään asu oli "ihan hyvä".
 
Näytin sen sitten lapsilleni ja he repesivät nauruun.
 
Niinpä vaihdoin sitten paidan ja päädyin samaan yläosaan, joka oli ylläni muutama viikko sitten Kansallisoopperassa. Melkeinpä sama asu oli päälläni myös työpaikkani pikkujouluissa.


 
Säästän asukokonaisuuden siis jouluun. Joulupaitahan tämä on ollut jo vuosia, vaikka itse asiassa hautautunut kaappiini muutamaksi viime vuodeksi. En nimittäin muista, milloin olen viimeksi edes kaivanut tämän esille. Tänä vuonna löysin sen, silitin ja ripustin henkariin odottamaan sopivaa juhlavaa tilaisuutta. Se ei kuitenkaan tullut tänään.  


 
Se ei kuitenkaan tullut vielä tänään. Kuvat oli kuitenkin pakko ottaa ja vieläpä nostaa tuo kori kainaloon, sopihan se niin hyvin tilanteeseen: pukinmuorin rekvisiitaksi!
 

 
Kynnet laitatin vasta tällä viikolla. Kaipasin jotain juhlavaa pitkän "ranskalaisen" kauteni jälkeen. Minullahan on yleensä ranskalainen lakkaus, koska se säilyy siistinä myös ylipitkäksi kasvaneena. Mutta nyt halusin säihkettä ja pyysin päällekkäin kaksi glitterlakkausta: alle punaista ja päälle hopeaa. Manikyristi vähän epäili, kuinka tällainen lakkaus mahtaa toimia käytännössä, mutta toteutti toiveeni. Ja upea siitä tuli, eikö totta!
 
Olin varma, että oppilaat noteeraisivat säihkyvät kynteni, vaan ei. He eivät ole niitä edes huomanneet.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)