tiistai 4. joulukuuta 2018

Fenix-lintu nousee tuhkasta






Nämä kuvat otin itse asiassa vuosi sitten. Postaus jäi kuitenkin puolitiehen ja farkutkin hautautuivat taas tammikuussa kaappiini, kun joulunjälkeiset syömingit aiheuttivat housujen ikävän kiristymisen. Vaatteiden pieneneminen päättyi siinä vaiheessa, kun tajusin roudata loput suklaarasiat työpaikalleni. Meni kuitenkin aikaa, ennen kuin mahduin taas näihin farkkuihin. Nyt olen taas kaivanut ne käyttööni ja on aika julkaista niistä postaus.






Moni on minulta kysynyt, olenko ostanut nämä farkut Kiinasta, sieltähän varmaan löytää kaikkea erilaista. Hyvinkin nämä voisivat olla sieltä, tosin silloin tuskin mahtuisivat jalkaani. Ei - näiden tarina on aivan toinen. Farkkujen iloisuus on kotimaista jälkeä.







Aina siinä vaiheessa, kun reiteni hinkkaavat farkkuihini kulumareiän ikävään paikkaan, kiikutan ne Remakeen paikattavaksi. Yleensä haluan siinä vaiheessa viimeistään piristää perusfarkkujen tylsää ulkonäköä jollain värikkäällä, kuten tällä kertaa Fenix-linnulla. Olin juuri paikkauttanut edellisiin farkkuihin kukkakuvion, kun yhtäkkiä näin silmissäni jo seuraavan paikkauksen idean. Fenix-linnun levitettyjen siipien alle saisi kätkettyä isommankin kuluman. Sopivien farkkujen hajotessa kiikutin kuvan Remakeen, jossa Pia kehitteli ideaa edelleen. Ompelijan silmissä lintu lähtee lentoon toisesta reidestä eikä aivan keskeltä. Ehkä se syntymä-mielikuva oli vähän liikaa :)
  



Jeans // Filippa K / Remake
Cardigan // Odd Molly
Top // Massimo Dutti
Ankle boots // Kennel + Schmenger

(All these long-loved items are from my wardrope)








Huomaatteko muuten, kuinka vihreää oli myös vuosi sitten!


2 kommenttia:

  1. Toiset tatuoivat Fenix-linnun kroppaan ( suosittu tatuointi aihe ) , sinä farkkuihin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sopii minulle paremmin tällainen vaatetatuointi - oikeita en omista :)

      Poista

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)