sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Ensilumi ja vaatekuvia itselaukasimella 


Tänään sitten hipsautti maahan ihan ohuen kerroksen lumipölyä, kai sitä voi ensilumeksi kutsua?
 
Pakko oli saada vaatekuvia kuvattua ulkona. Nämä muutamat kuvat sain kuvaajan nappaamaan, mutta sitten hän hermostui kylmyyteen ja häipyi sisälle. Niinpä testasin kännykän itselaukaisinta. Ei siitä oikein mitään tullut. Siinä laitteita räplätessäni kuviini päätyi vahingossa kaikkea muuta paitsi vaatteita. Lähinnä kallioita, joiden sammalta peittää harmaa huurre. Aika talviselta tuntuu, vaikka aurinko paistoikin päivällä kauniisti.


 

 
 Vain yhden vaatekuvan onnistuin saamaan laukaisemalla kameran kännykällä. Kuvissa viikonlopun asuni. Mustan Ted Bakerin neuletakin esittelin jo vähän aikaa sitten tämän hameen parina. Rakastan kukkia ja neuletakin selkäpuoli on aikamoinen katseenkääntäjä. Eilen takki oli päälläni, kun meillä oli työpäivä, koko koulun koulutus. Alle puin neulepuseron, jossa on ihanat pitsiset ja pliseeratut sifonkihihat. Opettaessani itse en voi koskaan käyttää tällaisia paksuja neuleita, aina pitää olla mahdollisuus riisua vaatetusta vähemmäksi. Sen sijaan kylmä tulee, kun itse istun koulutettavana.   
 
Mitään erillisiä kotiasuja minulla ei ole, vaan käytän samoja vaatteita, joita käyttäisin töissäkin. Vaatteita on kaapissani riittävästi loppuelämäkseni, joten turha niitä on säästellä parempiin tilaisuuksiin. Tämä on siis tänään ollut myös kotiasuni.  
 


 
 

 
 
Olen muuten ryhtynyt Zadaa-myyjäksi ja viikko sitten lähetin pari pakettia Emmyyn, kun siellä oli ilmaiset toimituskulut. Ensimmäiset vaatteeni ovat jo ilmaantuneet myyntiin ja tänään toimitan ensimmäisen Zadaa-pakettini postiin.
 
Loppuilta kuluukin kokeidenkorjauksen parissa ja huomenna alkaakin taas työviikko. Huoh, lyhyt oli siis tämä viikonloppu eikä lepoa suonut. Seuraava viikonloppu onkin sitten todella vauhdikas. Tiedossani on musikaalia, työpaikan pikkujoulut ja vieläpä yhdet 80-vuotispäivätkin! Tämä saattaa tietää jonkinlaista blogitaukoa. Tai sitten ei, onhan minulla joitakin kirjoituksia varastossa...
 
Kuinka sinun viikonloppusi meni? Joko olet viettänyt pikkujouluja vai onko ilo sinulla vielä edessä?
 
Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa <3


2 kommenttia:

 1. Makeita kuvia :)
  Mekin saimme tänne hentoisen valkoisen lumipeitteen, aivan ihanaa!
  Tunnelmallista iltaa ja iloa ensi viikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä lumipeite ja huuruinen maa ovat sitten kauniita! Mukavaa viikkoa <3

   Poista

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)