keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Arvokas arkineule Emmystä


 
 
Tänään olin sinivalkoisissa töissä - olihan meillä lipunnosto koulussa. Sen asuni olen kuitenkin kuvannut jo vuosi sitten (kuvat täällä), joten en pane sanoma kuvia toista kertaa. Meidän juhlallisuutemme olivat aika lyhyet: välillä lipunnosto, johon sisältyi kaksi laulua: Siniristilippumme, jota harva koululaisista osasi ja me opet lauloimme sitäkin kuuluvammin - ihan vanhasta ulkomuististamme (vaikkemme kaikista sanoista olleetkaan aivan varmoja).  
 
 
 

 
 
Tässä siis tämänpäiväisen työasuni sijasta toinen arkiasuni, vanhat tutut, monen monituisissa kuvissa nähdyt farkkuni, sekä neuletakki, jonka ostin viime kesänä Emmystä. Tiedä mitä tämä Anna Suin neuletakki maksaisi uutena, sillä halpa se ei ollut käytettynäkään. Minulla ei montaakaan harmaata vaatetta ole, joten tämä oli ihan hauska "piristys" vaatekaappiini. Etenkään koska tämä ei kuitenkaan ole mikään ihan tavallinen yksinkertainen perusneule, vaan hihansuissa, helmassa ja vyössä on sifonkiröyhelöä. Toisinaan solmin vyön etupuolelle, toisinaan takapuolelle, vaatteista riippuen.
 
Rakkaat nilkkurini ovat muuten taas ne, jotka kerran jo saivat Pekingin suutarilta lopulliset hyvästit.  
 

 
Cardigan // Anna Sui
Top // Rosemunde
Jeans // Fornarina
Ankle boots // Kennel + Schmenger

 
 
Nyt kannattaa muuten lähettää vaatteita Emmyyn, sillä joulukuun aikana toimitetuista paketeista myyjä saa 20 % alekoodin, joka on voimassa joulukuussa. Minä ryhdyn pian keräämään pakettiani, olisi jo uusia tilauksia tiedossa.
 
 
Näkyikö itsenäisyyspäivän aatto jotenkin sinun asussasi tänään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)