torstai 14. joulukuuta 2017

Olipa kerran miesten pikkutakki...


  
 
 

 
 
 

 

 
 

 
  
 


 
 
 
 

 
 

Olipa kerran miesten pikkutakki.  Se oli kotimaassa valmistettu kauniista eläväpintaisesta villasekoitekankaasta, väriltään se oli harmaaseen vivahtavan sininen. Se eli hyvän elämän, sitä rakastettiin ja käytettiin, mutta sitten eräänä päivänä sen aika oli tullut täyteen. Sen napitkin olivat jo hajonneet eikä sitä enää tarvittu. Pestynä se lojui vuosikausia vaatekomerossa odottaen uutta tulemistaan, sitä päivää jolloin se jälleen kaivettaisiin esiin, sitä rakastettaisiin ja se pääsisi komistamaan miehistä olemusta. Kunnes eräänä päivänä sen aika oli tullut  – mutta enää sitä ei poimittukaan päälle puettavaksi vaan pois heitettäväksi. Siitä oli tullut vanhanaikainen.


 

Mutta ennen kuin se päätyi keräykseen, ratsasti paikalle prinsessa, joka poimi takin ja ihastui sen kauniiseen kankaaseen. Prinsessa näki silmissään takissa jotain uutta, kiinnostavaa. Täysin uudenlaisen elämän. Prinsessa ei suudellut takkia vaan vei sen ompelimoon, ja siellä se remakoitui, koki suuren muodonmuutoksen. Miesten pikkutakista syntyi A-linjainen hame. Se sai kumppanikseen pienen pätkät pitsiä, joka ommeltiin pehmentämään hameen armeijamaista henkeä, hillittyyn miehiseen kovuuteen lisättiin ripaus romanttisuutta.


 
Ja kun takki palasi kotiin hameena, se muutti prinsessan vaatehuoneeseen.  Sieltä se löysi uusia vaatekappaleita, joiden kanssa se tuli heti toimeen. Niin se sai uuden hyvän kodin ja monta hyvää ystävää. Vaatehuoneen nuorimmainen, pitsinen paita, joka oli jo ystävystynyt samankaltaisen pitsitakin kanssa, omi hameenkin heti kaverikseen. Hameeseen ihastuivat myös vanhat siniset sukkahousut, joilla oli ikää jo yli vuosikymmen. Hieman jo nyppyyntyneinä ne tykkäsivät piiloutua hameen alle. Sukkahousujen ja hameen kavereiksi lyöttäytyivät myös ruskeat nahkasaappaat, vaikka ne olivatkin kyllä aika häntäheikit, ne kavaljeerasivat melkein kaikkia prinsessan hameita! Hame ja sen uudet ystävät rakastivat prinsessaa ja prinsessa rakasti niitä. Niin paljon että hän valitsi ne vaatekomerostaan päälleen melkein joka päivä!
 

Sen pituinen se.
 

Skirt: Melka / Remake

Blouse: Khujo

Cardigan: Odd Molly


Tights: Wolford (Velvet de luxe)

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti