keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Emmyn ALE loppuu tänään (sisältää alekoodin)

 



Joko Emmy on sinulle tuttu? Keväällä tein postauksen siitä, kuinka testasin Emmyä ja Rekkiä tilaten joitakin vaatteita itselleni ja tyttärelleni. Kaikki meni moitteettomasti, vaatteet saapuivat postiimme tuota pikaa ja olivat todella huippukuntoisia. Eipä niitä olisi käytetyiksi uskonut, edes kunnoltaan "hyviksi" arvioituja. Harmi vain, että melkein kaikki olivat meille vääränkokoisia ja jouduin palauttamaan ne takaisin. Nuo tyttären vihreät caprit (6 €) olivat ainoat, jotka olivat sopivat.

Vielä tänään on Emmyssä -30 % ALE kaikista normaalihintaisista tuotteista (alekoodi postauksen lopussa). Teimme nyt uuden tilauksen, minulle ja tyttärelleni.  Osan minun valinnoistani näette tässä alla:







 


 
 
 
Houkuttelevia olisivat myös nämä, mutta tällä kertaa jätin ne vielä kauppaan jonkun toisen iloksi:
 
 






Eli vielä tänään klo 23.59 asti on voimassa -30 % ale koodilla KESÄALE18.

Muistathan myös, että voit toimittaa omia ja perheesi vanhoja merkkivaatteita myytäväksi Stockmannin ja Reiman liikkeissä oleviin myyntilaatikoihin kuljetuskuluitta 31.7. asti.

2 kommenttia:

  1. Ei ole lainkaan tuttu, mutta täytyypä tutustua. Aivan ihania vaatteita ja tuo huivi on ihan mieletön!

    Aurinkoista torstaita Ei-Leen <3

    VastaaPoista
  2. Sitä huivia olen kytännyt kuukauden. Tykkäsin niin Kippari Kallesta pienenä, niin kuin muistakin sarjakuvista. Kukapa lapsi ei?

    En osaa käyttää tuollaisia neliömäisiä huiveja asustuksena ja mielestäni rullattuna tuo menee ihan hukkaan, jos kuva ei edes näy. Mutta minulla on muita ideoita jo sen varalle :)

    Aurinkoista torstaita sinullekin <3

    VastaaPoista

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)