sunnuntai 30. elokuuta 2020

Kesäjuhlien humussa osa 1

 



Silk dress // Linni-Z (posted here too)
Sandals // Blocco 5
(both bought in Beijing)
Bag // Globe Hope



Tämän kesän piti olla oikea juhlakesä. Viisikymppisiä piti olla melkein joka viikko, samoin rippijuhlia piti riittää lähes joka sunnuntaille. Tätä kesää varten vaatekaappini pullisteli juhlavaatteita, kengistä puhumattakaan. Rippijuhlista toteutuivat onneksi kaikki - vaikkeivät alkuperäisessä aikataulussaan.  Jälkiylppäreihinkin pääsimme eilen. 

Sen sijaan 5-kymppiset on kaikki peruttu. Juhlaviikkojen piti alkaa helatorstaina vanhan saksalaisen ystäväni juhlilla Sveitsissä, mutta sanomattakin selvää, ettemme niihin päässeet me - kuten ei myöskään ystäväni ruotsalaiset appivanhemmat ja miehen puoleinen suku. 




Organza silk skirt // Bouthentique (bought in Beijing)
Top // Naf Naf
Sling back shoes // Lodi
Belt // COS
(The same outfit posted here)




Samalla suren sitä, että itsellänikin tulee täyteen puoli vuosisataa syksyllä - mikä ihana tekosyy juhlia suuresti. Isoja juhlia varten olen pannut rahaa säästöön jo jonkin aikaa, siis siitä lähtien kun mieheni vastaavat juhlat oli maksettu. Vaan enpä ole nyt uskaltanut suunnitella ja järjestää yhtään mitään. Ehkä vuoden päästä kesällä... Joku lohdutti, että voihan viisikymppisiä juhlia vaikka päivää ennen kuin täyttää 51. :) 

Toisaalta, pyöreitä ihminen täyttää niin monet kerrat, että turha niiden pois jäämistä on surra. Enemmän olen surrut niitä nuoria, joiden ylioppilaspäivä läsähti viime keväänä. Iloitsin eilen niin ystäväperheiden tyttärien viimein toteutuneista juhlista. Läheltä piti, ettei korona vienyt niitä jo toistamiseen. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin.









Aina on kuitenkin hyvä syy juhlia, edes pienellä porukalla. On kyseessä sitten hääpäivä tai ystävien tapaaminen vuosien jälkeen. Kun ei isoja juhlia uskalla järjestää, juhlimme kahdestaan tai pienellä porukalla ravintolassa. Ennen kuin korona vie taas sen mahdollisuuden. Kuvat ovat Demosta ja NJK:lta. 

P.S. Ravintoloiden hygieniaosastot kertovat mielestäni ravintoloista paljon =D























2 kommenttia:

  1. Miten ihana herkkupläjäys ja nuo sun asut, täydellisiä molemmat. Lauantai antoi kyllä sää parastaan juhlaväelle. Kivaa syyskuun ekaa viikkoa Ei-Leen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sattui kesäjuhliin sään puolesta monta mahtavaa viikonloppua. Ainoastaan naapurustojuhliemme iltana satoi - mitä harvoin tapahtuu. Elokuun sää harvoin pettää.

      Ihanaa viikonloppua, Tiia <3

      Poista

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)