tiistai 21. heinäkuuta 2020

Muutama second hand -vinkki sekä tarjolla alekoodeja (Emmy ja Zadaa)

Nyt kannattaa kiiruhtaa, jotta ennätät Emmyn kesäaleen, sillä se päättyy 23.7. 

Huomenna ajattelin esitellä pari kesäistä löytöäni, jotka olen tehnyt Emmystä. Mutta ensin vinkkaan pari sellaista, jotka voivat ilahduttaa jotakuta toista. 
  
 


Muistatteko nämä Andiatan farkkuni, jotka ovat vilahdelleet kuvissani usein (esim. täällä ja täällä) ja viimeksi Visavuoressa pari viikkoa sitten. Huomasin aivan samanlaiset, täysin uudet myynnissä Emmyssä, löydät ne tästä linkistä



Pari viikkoa sitten löysin tämän hameen ja ihanan uuden Odd Mollyn paidan. Hame oli minulle sopiva ja sai uuden kodin, mutta paita oli väärää kokoa, joten jouduin palauttamaan sen Emmyyn. Toivottavasti joku toinen antaa sille hyvän kodin.  


Entäs tämä sitten! Paras löytöni aikoihin olisi ollut tämä Dolce & Gabbanan silkkipusero. Se olisi ollut aivan täydellinen löytö, ellei olisi aavistuksen nafti kainaloista. Eihän silkkipusero saa kinnata, muutoinhan se on vaarassa revetä. Kyyneleet silmissä palautin tämän jonkun toisen iloksi.



Tämän Soulmate-paidan olen itse luovuttanut jonkun toisen löydöksi. Tämä ja muita kesäisiä myyntiartikkeleitani löytyy täältä.

Oletteko te käyttäneet Zadaata? Itse en ole ostanut sen kautta vielä mitään, mutta myynyt jokusen vaatekappaleen. Päätin nyt kokeilla ja panin myyntiin muutamat syyskengät, jotka ovat minulle hieman väärää kokoa ja siksi jääneet käyttämättömiksi. Panin hinnat ihan alakanttiin, jotta vain saisin kaappeihini vähän tilaa. Mikäli en kuitenkaan saa niitä myydyksi viikon sisällä, lähetän ne Emmyyn. Minulta suoraan ostaja saisi ne kuitenkin paljon halvemmalla. 





Nämä "yhden juhlan" nilkkurit näkyvät tässä postauksessa viimeisessä kuvassa.




Kahdet käyttämättömät ja kahdet kerran hetken jalassa olleet kengät löytyvät Zadaasta hakusanoilla: Nine West, Bronx, Sam Edelman ja Liverpool. 

Kuten lupasin, tässä tulevat ne alekoodit. Emmyssä on siis 23.7. asti kesäale koodilla SUMMERF20. Zadaasta saat ilmaisen toimituksen käyttämällä koodiani ES6814.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)