torstai 5. syyskuuta 2019

Kesäkeijun second hand -silkkipaita #lempivaate



Muistatteko, kuinka kaksi kuukautta sitten kuvasin kesähameita, joita olin tilannut Emmystä?  Jos ette enää muista, voitte virkistää muistianne täällä. Hameista ensimmäisen palautin, mutta loput pidin ja itse asiassa alimmainen on päässyt tosi kovaan käyttöön. Ja yllättäen olen saanut kuulla siitä tosi paljon kehuja. Oli siis hyvinkin 19 euron arvoinen, vaikka alkuun emminkin.  :)

Samaan tilaukseen kuului myös silkkipaita, josta hieman etukäteen vihjaisin. Kerroin pakkaavani sen mukaan Ruotsin konserttiasukseni ja postaavani myöhemmin siitä oman jutun. Tässä juttu ne nyt tulee. Eli tadam... tässä on se Anne Fontainen silkkipusero, joka kesällä löysin Emmyn verkkokaupasta.






Pusero oli täysin käyttämätön ja aivan täydellisen sopiva minulle. Koska sifonkiosat hihoja myöten ovat silkkiä (kuten alimmassa kuvassa näkyy), eivät ne kuitenkaan kutita eivätkä hiosta lainkaan, kuten polyester tekisi. Polyestervaate on minulle aivan sonnin punainen vaate, inhoan sen karheaa ja pistelevää tuntumaa iholla ja kainaloni kostuvat. Syynään aina tuoteselosteet ja pesulaput tarkasti keinokuitujen varalta, vähintään puolet pitää olla luonnonkuituja, jotta voin hyväksyä vaatteen päälleni. Siksi second hand -kaupoissa on harmillista, että niin moni entinen omistaja on leikannut vaatteista pesulaput pois ja materiaali on selvitettävä tunnustelemalla. 

Puseron alkuperäinen hinta on ollut aika mairea, joten hintalappuunkin olin aivan tyytyväinen. Kävin kurkkaamassa ranskalaisen Anne Fontainen nettikauppaa ja täytyy sanoa, että onpa siellä kivannäköisiä yläosia. Harmi, ettei niitä näy myynnissä second handinä. 





Top // Anne Fontaine
Lace cardigan // Odd Molly
Jeans // Andiata







Tästä asukokonaisuudesta tuli oikein lempparini, se on ollut ylläni jo useissa tilaisuuksissa heinä- ja elokuun aikana. Viimeksi juhlin siinä naapurustomme juhlissa pari viikkoa sitten. Uskonpa, että puserolle löytyy käyttöä useissa eri yhdistelmissä tänä syksynä ja talvena, joten tulette näkemään sen vielä useaan kertaan. :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)