perjantai 11. syyskuuta 2020

Kesäjuhlien humussa osa 2

 








Kyllä saimme sään puolesta aivan mielettömän hyvät juhlasäät tänä kesänä. Lämpimät päivät ja illat tulivat kuin tilauksesta koronakauden juhlia ajatellen ja monet juhlat vietettiin pihalla. Tässä vielä kuvasatoa loppukesämme juhlista.

Kesä lienee nyt ohi, mutta juhlakausi jatkuu edelleen. Rippijuhlia riittää meillä vielä hamaan tulevaisuuteen, sillä taas putkahti kutsukortti postilaatikkoon. Reilu viikko sitten pääsimme myös kahta tuoretta ylioppilasta juhlistamaan. Olen niin onnellinen =D 






Kuten näkyy, syksyn lähestyessä lempijuhla-asukseni valikoitui Massimo Duttin tummansininen pitsileninki. Tämä on löytöni vuoden takaa, ja olen mennyt sillä jo todella monet juhlat. Vuosien mittaan Massimo Duttin vaatteet ovat muuttuneet keinokuituisemmiksi ja siten menneet alaspäin. Vaikka Duttilla kuinka hoetaan, että polyester olisi nykyään jotenkin parempaa kuin ennen (mikä varmasti pitää paikkansa vertailussa 70-luvun teryleeniin), en todellakaan halua kääriytyä muoviin. 

Tämä viskoosisekoitteinen leninki oli kuitenkin tervetullut poikkeus Duttin keinokuitumaailmassa. Vuori on jopa 100 % viskoosia ja siten ihanan hengittävä. Ja sattuipa vielä minulle niin täydellisesti istuva malli!















Poikamme rippijuhlia vietettiin kolmisen viikkoa sitten. Paikalle pääsi vain äidinpuoleinen suku ja kummien kuopuskin joutui jäämään kotiin negatiivistä koronatestiään odottamaan. Vieraita kuitenkin riitti koko päiväksi. Sää oli upea, kesän viimeinen hellepäivä, ja pihajuhlat onnistuivat erinomaisesti. Itse emme ryhtyneet kakkuja leipomaan, vaan turvauduimme Triplan Bakery Manteliin, jota olemme joskus aiemminkin käyttäneet.   

Parin viikon tauko ja pian jatkuu taas. Toivottavasti koronatilanne säilyy vielä maltillisena, jotta viimeisetkin rippilapset saadaan ripitettyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)