tiistai 30. kesäkuuta 2020

Emmy-löytöjä esittelyssä: pellavamekko ja design-laukku







Ensinnäkin pieni Emmy-vinkki: vielä parin päivän ajan saa Emmyn naistenvaatteista -15 % alen.  

Sitten omiin Emmy-löytöihini. Tällä hetkellä (taas) minusta on vaikeampi karsia vanhoja kaapistani kuin hankkia uusia. Kesä ja lämpö saa minut aina kaivamaan hameet ja leningit esiin. Kesällä värivalikoima on laajempi ja silloin helposti innostun, kun näen uusia ihania vaatekappaleita. Talven ankeat mustat ja harmaat eivät minua sytytä, sen sijaan kesän leiskuvat värisävyt. Harmi että Suomen kesä on niin lyhyt, etten ennätä käyttää loppuun edes nykyisiäkään mekkojani. Mutta jos kohdalle sattuu laadukas käytetty ihanuus, se on pakko napata omaan käyttööni. 

Viimeisenä helleaamuna nappasimme nämä kuvat viimekesäisestä Emmy-löydöstäni, joka on koko talven roikkunut silitettynä vaatekomerossani ja pääsi nyt ensimmäistä kertaa ylleni. Hauska papukaijakuosinen Talia Bensonin leninki on ohutta pellavaa ja siinä on todella kauniit laskokset rinnuksessa. Ilman niitä leninki olisikin liian perusmallinen minulle =D Helma on kauniisti A-linjainen, mikä tekee siitä kevyen ilmavan ja sopii vartaloni malliin erinomaisesti. 









Leningin pariksi sopii erinomaisesti kuukausi sitten Emmystä bongaamani uutuus: Lovia-merkkinen olkalaukku. Toisinaan suomalainen Lovia, joka yleensä valmistaa laukut huonekaluteollisuuden jätenahasta, tarjoaa ennakkotilauksesta myyntiin erityiserän hirvennahasta valmistettuja, punottuja laukkuja. Näiden Kaiho-nimisten crossbody-laukkujen materiaali on saatu hirvikannan määrää kontrolloivan metsästyksen sivutuotteena, ja Lovian nettisivun mukaan usein tälle nahalle ei ole käyttöä ja se haudataan maahan. 








Viime syksynä tämä Kaiho-erä oli värjätty kauniin viininpunaiseen sävyyn. Ihailin näitä laukkuja Lovian nettisivuilla ja kovasti mieleni teki tätä laukkua. Tilausaika päättyi marraskuussa ja tilaus jäi tekemättä. Onneksi, sillä keväällä bongasin uudenveroisen laukun Emmystä ja pakkohan se oli heti ostaa pois! Ja laukku on juuri niin kuin kuvien perusteella oletinkin. Uskon, että se tulee syksyllä kovaan käyttöön, mutta varmaan näin kesälläkin. Huomasin nimittäin, että tässä leningissäni on täsmälleen samaa viininpunaisen sävyä kuin laukussakin! Tällä hetkellä samaa Kaiho-laukkua on tilattavissa mustana.


Laukkujen valmistajana Lovia on varmaan kaikille jo tuttu. Viime linnanjuhlien jälkeen Iltasanomat ja naistenlehdet hehkuttivat, kuinka moni vieras oli valinnut laukukseen tai koruikseen kotimaisen Lovian.

Illalla sää viileni sateen myötä, ja puin leningin pariksi farkkutakin, jonka löysin noin kahdeksan vuotta sitten Ebaystä käytettynä. Miten ihana yhdistelmä!





Sateen jälkeen nupuilla ollut Mimosamme puhkesi täyteen kukkaan. 








Linen dress: Talia Benson 
Crossbody bag in Nordic elk leather: Lovia     
Jeans jacket: Vingino
All treasures bought as second hand 





Muista ale 2.7. asti koodilla SUMMERW20

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömät löydöt, olisin ostanut itsekin ja vielä pellavaa ja laukku suomalaista laatua. <3 Kivaa viikonloppua Ei-Leen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen tosi onnellinen niistä ja tehnyt monia vastaavia löytöjä viime aikoinakin. Mukavaa alkanutta viikkoa <3

      Poista

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)