keskiviikko 30. tammikuuta 2019

#Lempivaatteeni ja viikon Emmy-vinkit


Toivottavasti ennätitte eilen vielä piipahtaa Emmyssä talvivaateostoksilla, jos oli toppavaatteet hankinnassa hiihtolomalle. Esikoiseni tarvitsee siistin villakangastakin näyttääkseen ikäiseltään nuorelta opiskelijanaiselta ja me toivottavasti löysimme hänelle sopivan eilen. Nyt vain odottelemme saapuvaksi pakettia, joka kuulemma on jo matkalla.
 
Kaipaatko tietoa erilaisista villoista ja niiden erinomaisista käyttöominaisuuksista ja hoito-ohjeista? Tämän linkin postauksesta löydät lisätietoja.
 
Jos sen sijaan olet jo kyllästynyt talvivaatteisiin, niin tiedoksi, että kevätvaatteiden valikoimat kasvavat koko ajan. Tämän postauksen lopussa tulee taas muutamia vinkkejä uutuuksista.
 
Mutta sitä ennen esittelen #lempivaatteeni. Oletteko jo kuulleet tästä kampanjasta? Se on lanseerattu vastaiskuksi pikamuotia vastaan, sillä tekstiiliteollisuus saastuttaa toiseksi eniten maailmassa öljyteollisuuden jälkeen. Kampanjan mukaan noin 70 miljoonaa kiloa tekstiilijätettä päätyy Suomessa vuosittain jätteeksi, mikä tekee 13 kg jokaista suomalaista kohden. Mietin muuten, kuinka monta kiloa niistä on minun osuuteni? Kuusihenkinen perheemme heittää tekstiilijätettä pois arviolta kilon verran vuodessa, senkin toimittamme Hesyyn räteiksi tai kierrätykseen Reccin kautta.
 
Antikonmarismini menee niin pitkälle, että joskus olisi oikeasti syytä raivata kaappeja. Vuoden aikana olen myynyt meille turhiksi jääneitä lastenvaatteita kilokaupalla ja taas olisi aika jatkaa raivaamista. Vaatteitamme on myynnissä toisessa blogissani kuten myös Zadaassa ja Emmyssä.
 
Mutta nyt esittelen teille ensimmäisen #lempivaatteeni. Käytin sitä paljonkin viime syksynä, se oli täydellinen valinta töihin ja jotenkin sen persikkainen sävy sopi niin hyvin aikaan, jolloin omenat kypsyivät. Nyt kevään myötä sen väriskaala tuntuu taas silmään niin raikkaalta.
 
 
 
 
 
 
Muistatteko nämä kuvat, joissa esittelin tämän hopealla täydennetyn silkkipaidan syyskuussa?

 


 

 

 
Täsmälleen samanlainen silkkipaita tuli vastikään myyntiin Emmyyn, mutta nyt tätä kirjoittaesani en sitä enää löytänyt. Mahtaakohan se siis olla jo mennyt? 

 
 
Jos johonkin ihastuu, kannattaa tosiaan olla nopea. Muutoin voi mennä tilaisuus nenän edestä. Niin kävi minulle, kun aikailin maailman kauneimman turkoosinvärisen kukallisen silkkitopin kohdalla. Se ennätti jo mennä, mutta toivottavasti hyvään kotiin ja suurempaan tarpeeseen!
 
Mutta seuraavat kevätihanuudet lienevät vielä myynnissä: 
 
 


 
 Maanantaina tuli taas uusia ihanuuksia myyntiin ja huomenna jälleen tulee uusi erä.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)