perjantai 1. helmikuuta 2019

Keväisiä Emmy-vinkkejä

 
 
 

 
Kävin taas Emmyn uusia valikoimia läpi ja mitä löysinkään! Tuo ylimmäinen neulepaitahan on aivan samaa mallistoa kuin omistamani neuletakki, jonka esittelin vuosi sitten täällä. Tykkään aivan älyttömästi tuosta pastellinsävyisestä vihreästä neuletakistani ja taidanpa taas pian kaivaa sen esiin - sen verran keväiset sävyt jo houkuttelevat. Merinovillaisena se olisi nytkin sopivan lämmin.
 
Kun näin tämän neulepaidan, se kutkutteli minua tekemään kaupat. Mutta - johan minulla on samansävyinen neuletakki! Sen sijaan tuo Custommaden merinovillainen, kashmirilla pehmennetty kukkaneule houkuttelisi vielä enemmän. Nukkahan on helppo poistaa pinnasta, joten nukkakamman avulla siitä saisi taas varmasti uudenveroisen.
 
 
 
 
 
 
Kuten näkyy - vaikka talvivaatteiden ja villan kausi on vielä parhaimmillaan, käännän jo katseeni kesää kohti. NYT on se aika vuodesta, että voi hengähtää jo helpotuksesta. Kohta on talven selkä taitettu ja kevättä odotellaan. Ja sen kunniaksi: kevätvärien kavalkadi esiin...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Okei, myönnettäköön: nämä kaksi viimeisintä takkia eivät ole minulle luotuja. Ne ovat nimittäin keinokuituisia, joita en päälleni pue. Mutta ovat ne aika hyvännäköisiä ja siksi ajattelin vinkata ne jollekulle, joka ei ole niin hirmutarkka kuten minä!
 
 
 
 
 
Nämä kolme viimeistä ovat hyödyllisiä ja muodikkaita. Siksi ajattelin vain...
 
 
 
 
 
 
 
 
Oi noita kenkiä, ne olisivat menneet pikkujouluissakin. Vöitä ei ole koskaan liikaa. Etenkään hyvälaatuisia, klassisia. Ei, hyvä vyö kestää seuraavat kaksikymmentä vuotta. Jokapäiväisessä käytössä. 
 
 
 
 
 
 
 
Kukkamekot, muiskis!
 
 
 
 
 
Taas jotain klassista, kuten tämä bukleeleninki (onko tämä viime kevään mallistosta?) ja ikiklassikkoballerinat.
 
 


Tuon Dayn hameen ostaisin heti, mikäli se olisi minun kokoani. Marc Cainin hame on puolestaan paitsi muodikas, myös erityisen hintansa väärti. Erityisen!
 
Tänään hain postista tyttärelleni paketin, joka sisältää valkoisia paitoja ja villakangastakin. Nyt jännitämme, että ne ovat sopivia ja odotuksenmukaisia. 
 
 
Tässä minun vinkkini tällä kertaa. Bon appetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)