tiistai 5. kesäkuuta 2018

Mutsi bikineissä

 
 


  
 
Näin pitkälle on nyt päästy: minä poseeraamassa bikineissä netissä. Mutta tämä on kyllä taatusti ainoa bikinipostaus, jossa aioin esiintyä. Tämä syntyi eilen päädyttyäni kauneimpaan näkemääni sovituskoppiin ja huomattuani, kuinka tämä romanttinen tyyli ulottui sekä sovittamiini että päälläni oleviin vaatteisiin.

Tämä kukkaiskoppi sijaitsee siis Stockan alusvaateosastolla. Olin tuliaisostoksilla ja muistin olevani myös uusien bikineiden tarpeessa. Kokouimapukuja en voi sietää, niihin pukeuduin vain odotusaikana, enkä voinut sietää märkien uikkareiden rullaamista päälle. Bikinit ovat niin paljon mukavammat päällä. Tosin olen niin pienirintainen, että nykyiset pikkuiset "tasselilaput" eivät meinaa pysyä edes paikoillaan. Niinpä päädyin sovittamaan näitä ihania romanttisia ranta-asuja.

Oikeastaan tuo olisi aivan ihana, tuo pinkki asu, mutta valitettavasti en tuntenut siinä oloani kotoisaksi. Nuo olkapäillä lerputtavat frillat olisivat kyllä minun juttuni, mutta uimapuvussa vähän liian huomiotaherättävät, diivamaiset. Hame olisi hieno, mutta liian kallis. Jossain viiden tähden hotellialueella siinä olisi fiiniä kuljeskella drinkkiä siemaillen, leveälierisessä hatussa keikistellen. Mutta joo, eipä ole tiedossa hotellin uima-allasta, eikä varsinkaan viiden tähden. Sitä paitsi se sotkeutuisi heti aurinkorasvaan ja olisi pilalla. 

Sinisten bikinien yläosa olisi toiminut, mutta alaosat olivat lerpsut. Ei, kyllä tukea pitää olla vatsalle ryhtiä antamaan. Bikinit jäivät siis kauppaan ja pakkaan taas tasselit mukaani. Ehkä vilauttelu on vain omaa kuvitelmaani ja ovathan ne kauniisti helmin kirjaillut. Helmien ansiosta ei kangaskaan ole uima-asuille tyypilliseen tapaan lörpsähtänyt, vaan ne ovat edelleen erinomaisessa kunnossa lähes 10 vuoden käytöstä huolimatta.

Sovituskopistani kuuluu aina klik klik, sillä napsin kuvia sovittamistani vaatteista. Etenkin siitä, miltä ne näyttävät takapuolesta. Välillä ihan nolottaa, jos joku on ulkopuolella ja ihmettelee, mitä oikein puuhastelen kopissa. Eilen kuitenkin tuo Stockmannin sovituskoppi oli niin kaunis ja kuin omaan asuuni suunniteltu, joten päädyin valokuvaamaan myös omia vaatteitani. Huomaatteko, että tuo seinä on tapetoitu lähes sävy sävyyn mintunvihreiden kynsieni kanssa. Joiden pariksi valitsin tänään täsmälleen samansävyisen paidan ja neuletakin. 😄

Pohditte varmaan, ennätinkö etsiä myös lahjoja. Ennätin, sain kaikki tuliaiset hankittua. Enimmäkseen tietenkin suklaata, sitä on toivottu. Suomalainen suklaa on kuulemma maailman parasta!
 
 
 
 


 
 
 
Cardigan: Ted Baker
T-shirt: Ted Baker
Jeans skirt: Remake
Leather belt: COS
(All old treasures from my wardrobe)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti