sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Syksyn juhla-asuni

Pikkujoulukausi alkoi ja toivottavasti koronatilanne mahdollistaa juhlien pitämisen. Omassa työpaikassani juhliin on vielä aikaa pari viikkoa ja kyllä asia pohdituttaa meitä kovasti. Me tosin olemme opettajina käyneet töissä ja tavanneet toisiamme lähes päivittäin, joten ehkei meidän yhteinen päivällisemme omassa pienessä kabinetissa ole uhattuna.

Onneksi tänä syksynä juhlia on riittänyt muutoinkin, meillä on ollut kutsuja ja kissanristiäisiä lähes joka viikonloppu. Tämä on syksyn lempijuhla-asuni, jossa olen edustanut jo monet kerrat tänä syksynä.

Tätä puseroa en ole tainnut käyttää vuosiin, sillä löysin edellisen asukuvan siitä vuodelta 2017, jolloin olimme juuri palanneet Pekingistä. Tämä on ostettu Pekingin ensimmäisen länsityylisen ostoskeskuksen Lufthansa Centerin alusasuosastolta. Kiinassa varakkaat keski-ikäiset rouvat tykkäävät käyttää tällaisia aluspaitoinaan, mutta minä raaskin hankkia niitä muutaman juhlapaidoikseni.     


Olet tehnyt valtavan paljon ihania löytöjä Emmystä ja kuvassa on niistä kaksi: laukku ja hame. 

Tämän Etron hameen äkkäsin jo vuosi sitten, tilasin ja ihastuin. Laadukas hame on puhdasta ohutta villaa ja siinä on niin kauniit syksyiset värit: beigellä pohjalla keltaista, vihertävää sekä juuri tuon puseroni sävyistä violettia. 

Ainoa harmi oli, että hame oli minulle tuolloin liian tiukka. Hinta oli kuitenkin sen verran sopiva ja koska tiesin painoni sahaavan aina edes takaisin, uskaltauduin ostamaan sen varastoon. Ja kyllä, ei mennyt kuin vuosi ja hame sopi minulle kuin valettu. Nyt olen käyttänyt sitä ahkerasti, sillä voi olla, että vuoden päästä se on ylläni taas kuin liian tiukka makkarankuori. :) 

                                                          
Lämmikkeeksi kaivoin kaapista taas juhlavan Andiatan kimaltelevan kietaisutopin, joka muutaman vuoden tauon jälkeen on taas muodikas yhdistelmä. Tämä neule oli ostos hetken mielijohteesta joulukuussa 2008, jolloin matkalla pikkujouluihin poikkesin Andiatan liikkeeseen hakemaan asuuni sopivan neuleen. Ja lähdin liikkeestä mukanani kaksi neuletakkia, tämä toinen niistä. Mitähän muuta minulla oli ylläni silloin? Luultavasti musta trikootoppi ja paloista remakoitu hame, joka oli tuolloin vasta valmistunut.  
All these pieces are preloved items from my wardrobe or bought as second hand:
 
Shirt // Aimer
Skirt // Etro (bought as second hand from Emmy)
Cardigan // Andiata
Leather pouch with chrystals // Pinko (bought as second hand from Emmy)
High heel plumps with chrystals // Carvela Kurt GeigerIhania pikkujouluja teille kaikille! Juhlikaa turvallisesti ja muut huomioonottaen <3

2 kommenttia:

  1. Aivan huiman ihana hame! Kuin olisit huiviin kietoutunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta, sehän on kuin huivi. Ilmankos tykkään tästä hameesta, sillä rakastan myös kuviollisia huiveja. Kuten tuota edellisen postaukseni peurahuivia.

      Poista

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)