torstai 23. heinäkuuta 2020

Kukkaistyttö Saimaalla (lempihameeni osa 2)







Tässä rempseä kukkaistyttö [sic] 😂 vie kukkia isoäidille. Ei tosin omalleen, vaan lastensa isoäidille. 

Viime viikolla pyörähdimme siis Saimaalla ja sieltä nämä asukuvat, joihin on ikuistettu tämän hetken lempivaatteeni. Neuletakki ja hame ovat second hand -löytöjäni Emmystä, neule tämänkeväinen ja hame parin vuoden takaa.









Lisa Campionin puuvillahame on esiintynyt jo usein kesäkuvissani, viime kesänä se oli aina reissussa mukana. Siinä on piilossa kiristysnauhat, joilla helman saa nostettua tuollalailla puffiksi ylös. Nostan yleensä vain yhden kohdan helmaa ja muut nauhat somin löysäksi. Kiiltäväpintaisen nauhat eivät kyllä oikein pysy kiinni ja välillä ne repsottavat näkyvissä helman alta kuin paksut langanpätkät. Pitäisi leikata ne pois, mutten ole raaskinut. 

Neuletakki on Tara Jarmonin. Se oli täydellinen löytö tähän kesään, sillä minulla oli kesäneulevajaus, koska toisen lempparineuleeni hihansuu oli purkautunut viime syksynä pesussa ja se on vielä korjauttamatta. Tämä vihreä on puuvillaa, kashmirhöysteellä siten, että se on aivan ihanan pehmeä. Aluksi epäröin, koska pidin tätä liian lyhyenä selästä. Päätin kuitenkin pitää ja jatkaa sitä pitsillä helmasta, kuten toisessa lempparineuleessani. Mutta loppujen lopuksi tämä onkin täydellinen juuri tämän mittaisena. Käytän paljon tällaisia korkeavyötäröisiä hameita ja tämä on niiden pariksi just eikä melkein, se tärkeä piste i:n päälle! 

 


Skirt // Lisa Campioni
Shirt // Uniqlo
Floral cardigan // Tara Jarmon
White cardigan // Odd Molly
Pumps // Chie Mihara 
Canvas shopping bag // Jackpot

The skirt and the floral cardigan are treasures bought as second hand, the rest are old favourites of mine from my wardrobe.





T-paita on Pekingin Uniqlosta muutaman vuoden takaa. Uniqlo on monen suomalaisen lempivaatekauppa Kiinassa, koska japanilainen laatu on taattua ja hinnat matalat. Suomalaisnaiset hamstraavat Marimekko ja Muumi -yhteistyöllä tehtyjä vaatteita, mieheni puolestaan arvostaa Uniqlon kauluspaitoja, joita hän pitää vähintään yhtä hyvinä kuin moninkertaisesti kalliimmat Schoffan mittatilauspaidat. Pelkistettynä Uniqlo ei kuitenkaan ole ollut minun juttuni. Kunnes näin nämä paidat. Tykästyin hempeänvihreään sävyyn sekä noihin frillahihoihin. Jotenkin kuitenkin epäröin. Missä kukat, missä koristeellisuus! Päädyin kuitenkin ostamaan pari paitaa eli tämän vihreän ja toisen valkoisen. Ne ovat olleet varmasti yksi elämäni parhaita ostoksia. Taidan tehdä t-paidoistani oman postauksen, jossa kerron miksi. 





Sama hame on kuvattu viime kesänä Napolissa, Lontoossa sekä täällä.


P.S. Tänään on kesäalen viimeinen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)