lauantai 28. huhtikuuta 2018

Vappuvalmiudessa vääränä päivänä


 
 
 
 
 
 
 
Koulussamme vapunjuhlinta aloitettiin jo torstaina. Edellisenä iltana havahduin että kerrankin on mahdollisuus naamiaispukeutumiseen. Vaan mistä kiireessä moinen asu? Lapset ehdottivat Isän panda-asua. Liian iso ja kuuma. Jossain pitäisi olla cowboy-hattu. Ei löydy. Kesävaatepussia kaivellessani käteeni osuu ikivanha polokauluksinen mekko. En ole käyttänyt sitä vuosiin, mutta nyt se on täydellinen asu tenniksenpelaajalle. Pisteeksi i:n päälle tennismaila, lippis ja valkoiset lenkkarit.
 
Panin työkaverille viestiä, että pukeutuuko hän. Ajoin töihin. Perillä huomasin vastauksen: ”Vasta maanantaina!”
No kuinka tenniksenpelaaja muuttuu alakoulun opettajaksi? Riisumalla lippiksen ja vaihtamalla mailan käsilaukkuun…
 
 
 
 
Kukkalenkkarit ovat olleet niin lempparini ja vakiokenkäni viime vuosina ja esiintyneet jatkuvasti kummankin blogini sivuilla, joten tässä välissä on vierähtänyt jokunen vuosi, kun viimeksi olen käyttänyt näitä Bikkembergsin lenkkareita. Mutta nyt kun panin ne jalkaan, yllätyin taas, kuinka ihanat nämä onkaan jalassa. Pohjan nystyreiden ansiosta näillä liihottaa keveästi kuin enkeli. Täytyypä alkaa käyttää näitä taas. Siinä näkee, ettei mitään kannata hävittää, ellei ole pakko. On ihana tehdä hyviä löytöjä omasta vaatekaapista!
Pakko minun on sen sijaan luopua vastaavista Bikkembergsin lasten lenkkareista, joita on meille siunaantunut useammat ja osa on jäänyt jopa käyttämättä, kun innostuin välillä hankkimaan näitä liikaakin. Uusia ja vähänkäytettyjä lenkkareita lapsille on myynnissä second hand –palstallani täällä.
Bomber jacket: Odd Molly
Cardigan: Maison Scotch
Tunic: DKNY
Jeans: Fornarina
Sneakers: Bikkembergs
Cap: Gant

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti