perjantai 20. huhtikuuta 2018

Raaskinko luopua trenssistäni?

 
 
 
 
Luin aamulla Fab Forty Something –blogin Marjukan jutun trenssistään, kevään hittivaatteesta, ja silloin muistin omani. Kaivoin sen vaatekaapistani ja sovitin.
 
Oli minulla joskus nuorenakin joku trenssi, kitinvärinen. Merkkiä en muista, mutta Stockmannilta sen ostin. Siinä taisi olla ohut villavuorikin, viininpunainen muistaakseni, joten pärjäsin sillä vappuna ja pitkälle syksyyn. En tainnut koskaan olla kovin ihastunut siihen, sillä luovuin siitä aika pian. Ehkä se oli vain korvike kunnes löysin mieluisamman kevättakin. Olikohan se se A-linjainen, joka minulla on yhä tallella.
 
Olen varmaan pitänyt trenssiä aina liian maskuliinisena vaatteena ja olen ennemmin prinsessa. Mutta kun näin tämän trenssin, en voinut vastustaa kiusausta. Ostin sen Pekingistä Solanan luksusostoskeskuksesta Miss Sixtyn liikkeestä. Kyse ei ole mistään tavallisesta trenssistä, vaan ensinnäkin se on tehty Miss Sixtyn tyyliin uskollisesti denimkankaasta. Lisäksi naisellisempaa trenssiä saa hakea, sillä tässä on takana helmassa volanki ja glittertimangeista tehtyjä kukkia siellä täällä: edessä, sivussa ja selässä.
 
 
Minulle tämä olisi siis täydellinen trenssi, mutta valitettavasti siinä on yksi ongelma! Se on minulle liian pieni. Tämä oli siis juuri sellainen hullu ostos, että oikean koon puuttuessa sorruin ostamaan numeroa paria liian pienen. Takki menee minulle kyllä, mutta tuntuu hartioista liian naftilta. Eikä alle mahdu kuin ohut paita.
 
Sovitin trenssiä tänään, ja kuten kuvista näkyy, päällä se näyttää tosi hyvältä. Ja miten mahtava pari sille olisi Noa Noan –tunikamekko, jonka ostin kuusi vuotta sitten ja joka on siitä lähtien turhaan roikkunut kaapissani, koska en ole löytänyt sille pariksi vaaleita housuja, sellaisia kuin kuvien sovituksessani olevat housut. Housut eivät kuitenkaan löytäneet kotia, mutta paidalle löysin vaatekaapistani toiset housut ja takkiin rakastuin uudestaan.
 
Niinpä en osaa päättää, mikä on takin kohtalo? Otanko sen itse käyttöön vai myynkö pois? Valinta on todella vaikea, nimittäin pitkissä kapeissa farkuissa ja korkonilkkureissa se näyttää oikeastaan vielä paremmalta kuin noiden vaaleiden kanssa. Katso oletko samaa mieltä kanssani. Lisää kuvia takista näet second hand –palstallani täällä. Jos joku ostaa takin, luovun siitä. Tai sitten pidän sen itse.
 
Mutta mitä tänään puinkaan ylleni tuon Noa Noan muodikkaan rimpsupaidan pariksi? Siitä näet kuvat illalla J
 
 

 


Trench coat: Miss Sixty (for sale in my second hand shop)

Dress/tunic: Noa Noa
Undershirt with lace: Rosemunde
White pants: not mine
Leather boots: Café Noir
 

 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti