sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kevättakkia ulkoiluttamassa

 
 
 

 
 
 
 

 
 

 


 

 


 

 


 
 


 
Tuli lapsille luvattua, että jäätelöä saa ostaa viikkorahalla sitten, kun lumet ovat sulaneet tai lämpötila nousee 15 asteeseen. Lapset katselivat lumikasoja takapihalla varjon puolella ja pohtivat, kuinka niistä päästäisiin eroon. Jätin kertomatta, että ne sulaisivat nopeasti, jos päälle suihkuttaisi vettä. Saattaisivat jopa toteuttaa ajatuksen. Sen sijaan ehdotin, että kärräisivät kottikärryillä lumet aurinkoon. Ehdotus ei ottanut tuulta purjeisiin.

 

Vaikkei mittari vielä ihan viiteentoista asteeseen yltänyt, annoin eilen kuitenkin heille luvan käydä jäätelöostoksilla. Itse lähdimme kävelylle ja ikuisena kylmäkissana uskaltauduin pitkän aprikoimisen jälkeen vaihtamaan vasta esiin kaivamani villakangastakin vielä keväisempään bomber-takkiini. Onneksi! Ilma oli lämmin ja kävelylenkki mitä mukavin. Ainoastaan harmitti, ettei matkalla ollut avoinna olevaa kahvilaa tyydyttämään laten himoani. Sen tyydytin vasta kotona.

 

Puutalon pihalla haalaripukuinen mies lapioi lumikasaa. ”Tuolla ei näköjään ole tärkeämpää tekemistä”, ihmetteli mieheni ohi kulkiessamme. Minä arvelin miehen tekevän mieli jäätelöä.

 

 


Bomber jacket: Odd Molly


Cardigan: Khujo

T-shirt: TB2
Jeans: Diesel (pimped-up by me)
Floral sneakers: Roberto Cavalli Kids
Linen floral scarf bought in Toscana
 
(Takki on viime vuoden mallistoa, muut vuosia vanhoja lemppareita.)


P.S. Kannattaa kurkata nettikirppikseni, jossa myyn mm. laadukkaita kenkiä ja lastenvaatteita.
 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti