Tässä viimein lupaamani herkullisen kukkakaali-kesäkurpitsapastan ohje. Se on tyttären saamasta Katja Bäcksbackan ja Laura Kaapron Kasviruokatorstai-keittokirjasta. Koska kaikki reseptit on kuitenkin aikaisemmin julkaistu Hesarissa, löysin sen netistä. Mikäli et kuitenkaan saa sivua avattua ilman HS-tunnuksia, pane viestiä, niin kirjoitan sen sitten tähän.
Aivan mielettömän herkullinen pasta. Me unohdimme lisätä vuohenjuuston, mutta hyvin toimi ilman sitäkin. Seuraavalla kerralla on taas uutuudenviehätystä, mikäli muistamme juuston :)
Näyttää megahyvältä, täällä on meinaan ei niin lemppari tuo kukkakaali, mutta tässä muodossa saattaisi jopa olla fantaastista.
VastaaPoistaKivaa viikonloppua <3
Tämä on megahyvää, grillattuna ja paahdettuja kukkakaali on aika hauskan makuinen, säilyttää rapeutensa toisella tavalla kuin keitettynä.
PoistaIhanaa sunnuntaita <3