torstai 3. tammikuuta 2019

Emmyssä kenkä- ja toppa-ale

Tunnetko jo Emmyn, merkkivaatteiden ja -asusteiden second hand- liikkeen netissä?
 
Olen kirjoittanut Emmystä jo pari postausta aiemmin (ne ovat luettavissa täällä ja täällä) ja kertonut kokemuksistani myyjänä ja ostajana. Lisäksi olen esitellyt ostamiani vaatteita useammissa postauksissani. Koska tapanani on joka maanantai ja torstai vilkaista uutuuksia ja tehdä niiden joukosta löytöjä, tuli mieleeni, että voisin tehdä niistä enemmän tai vähemmän säännöllisiä vinkkipostauksia tänne.
 
Tässä siis ensimmäiset vinkkini. Emmyssä on säännöllisesti alennusmyyntejä ja tällä hetkellä ovat kengät, toppavaatteet ja miesten vaatteet alennuksessa loppiaiseen eli 6.1. asti. Vielä siis ennättää säästää näistä 25 prosenttia TALVIALE19-koodia käyttäen! Kaikki tuotteet löytyvät täältä käyttämällä hakusanana tuotteen merkkiä ja kokoa.
 
Rakastan korkokenkiä, vaikken itse kyllä osaa ihan näin huimilla koroilla astella.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minulla on parit Lodin sandaalit ja ne ovat aivan huiput. Lempijuhlasandaalini ovat nimen omaan tämänmerkkiset, koroista huolimatta niillä on hyvä astella. Nämä kengät olisivat aivan täydelliset minun makuuni, mikäli koko olisi passeli. Näissä kuuluu nuo iltalaukut hintaan.
 
 
 
Nyt on myös jo hyvä aika varautua tulevaan kesään.
 
 
Lisää kenkiä ja korkosaappaita löydät aiemmasta postauksestani täältä.
 
 
Myynnissä on näkynyt todella siistejä ja makeita toppahousuja, mutta koska itselleni tarve ei ole akuutti tänä vuonna, en ole toppavaatteita niinkään selannut. Joten ainoa toppatakkivinkkini tulee tässä:
 
 
 
Sen sijaan olen löytänyt useita kauniita untuva- ja villakangastakkeja. Ne eivät siis ole alennuksessa, ainakaan vielä. Voi olla, että tilanne on jo toinen ensi viikolla...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Lisäksi tein pari neuletakkilöytöä. Itselläni on tällainen samanlainen Repeatin neuletakki luumunsävyisenä ja se on aivan lempparini kylmillä talvipakkasilla kuten tänään (nytkin istun sohvannurkassa hautautuneena siihen). Ilmoituksessa mainitun nukan saa helposti poistettua nukkaharjalla, jolloin tästä varmasti saa uudenveroisen. Emmyssä on edelleen myynnissä myös samanlainen vaaleanpunaisena, sen olen vinkannut aikaisemmin. 
 
 
 
Tässä neuletakissa on todella kaunis pinta, jonka erottaa zoomaamalla lähelle Emmyn sivuilla.
 
 
 
 
Tästä mekosta on materiaalilaput leikattu pois, mutta näyttää puuvillasekoitteelta. Todella kaunis pitsikuosi ja trumpettihihat. Taistelen itseni kanssa tilaanko tämän itselleni vai en... 
 
 
 
Juhlakausi on jo lopuillaan, mutta pianhan se alkaa taas uudestaan. :)
 
 
 
Tässä olivat vinkkini tällä kertaa, mutta ensi viikolla palaan uuden satsin kera...
 
 
Huom! En saa mitään taloudellista hyötyä mainostaessani kyseistä yritystä tai näitä vaatteita.
 
Oma myyntilini löytyy täältä, vain näiden - siis omien tuotteitteni - myynnistä saan provikkani... :)
 

4 kommenttia:

  1. En tunne Emmy'ä. Kiitos hyvästä vinkistä. Onpa siellä upeita vaatteita. Täytyypä ottaa tsekkauslistalle.
    Pirteää tammikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen löytänyt sieltä vaikka mitä kivaa, joten voin hyvin mielin suositella.

      Mukavaa loppiaista ja alkanutta vuotta <3

      Poista
  2. Useimmat nuo punaiset jutut täällä voisi suhahtaa ostoskoriin. <3 Tuonne voisi itsekin laittaa juttuja myyntiin, olisi vaikka mitä.

    Kivaa sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi että vastaan vasta näin monen hiljaisen (kiireisen) viikon jälkeen.

      Suosittelen! Heti kun minulla on aikaa, aikomuksenani on käydä kaappeja läpi ja lähettää lapsilta pieneksi jääneitä myyntiin!

      Mukavaa sunnuntaita <3

      Poista

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)