torstai 20. syyskuuta 2018

Sininen syyshame menneiltä vuosikymmeniltä







Esittelenpä myös tämän sinisen kukkahameen, joka myöskin on muisto menneiltä vuosikymmeniltä. Singaporen Laura Ashleyltä ostin aikoinaan tämänkin viskoosihameen, kuten pari viikkoa sitten esittelemäni mustakukallisen. Myös tämä meinasi päätyä kankaaksi uusiin remakoituihin vaatteisiin, mutta onneksi en ehtinyt toteuttaa suunnitelmiani. Viime vuonna kaivoin tämän esiin ja käytin innokkaasti koko syksyn aina loskakeleihin saakka.

Syksyisille t-paidoille on harvoin käyttöä Suomessa, mutta tämän Kaffen paidan hankin ennen lähtöämme Pekingiin. Siellä sille oli paljon käyttöä pitkän, lämpimän syksyn aikana ja tällä hetkellä se on luottopaitani töissä, juuri sopivan vilpoisa kuumassa luokkahuoneessani. Pohjakangas on viskoosia, joka on mukava päällä. Harsomainen päällikangas on tosin polyamidia, mutta onneksi se ei ole ihoa vasten.

Lastenmalliston farkkutakin olen jo vuosikymmen sitten ostanut käytettynä Saksan Ebaystä, ja se on edelleenkin yksi lempparitakkejani. Esittelin sen keväällä myös täällä.



Floral skirt from 90's: Laura Ashley
Top: Kaffe
Jeans jacket: Vingino



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)