lauantai 26. tammikuuta 2019

Emmy-vinkit

 Blogini hiljeni vähän vahingossa. Viime viikkoina ei kerta kaikkiaan ole enää riittänyt aikaa postata yhtään mitään. Tammikuut ovat rankkoja: pitää kirjata sanalliset arvioinnit, mikä vie tunteja. Samanaikaisesti on vuoden tärkein toistaisten virkojen hakuaika.
 
Lisäksi teetin syksyllä kirjoitelmia oppilaillani ja ne pitäisi saada korjattua ja arvosteltua. Ja jotta pakka ei olisi aivan mahdoton, suunnittelin tähän samaan syssyyn vielä itsenäisen opiskelun jakson. Loman jälkeen viimeisten kolmen viikon viikkotyöaikani on varmaan hiponut lähes sataa tuntia viikossa.  
 
Tänään koulun jälkeen olin vielä koulutuksessa messukeskuksessa. Sen jälkeen olin niin puhki, etten jaksanut enää raahautua Educa-messuille, vaikka kotona sitten harmittikin. Tosin en olisi ehtinyt edes kiertää messuja kuin puoli tuntia, mutta siitä jäi jotenkin  aikaansaamaton olo. Sinänsä se tuntuu naurettavalta, ihan kuin en olisi antanut koko panostani.
 
Vaikka tällä hetkellä olo on aika uupunut, rakastan kuitenkin työtäni. Eihän tällaista painamista edes muutoin jaksaisi. Aiheesta syntyi tänäänkin keskustelu ruokalassa, jolloin toisen opettajan kanssa pohdimme, että kyllä sen oppilaatkin huomaisivat, jos ei tämä työ olisi mieluista opettajalle. Minusta on ihana suunnitella ja on ihanaa saada oppilailta palautetta, että he pitävät siitä mitä suunnittelen. Valitettavasti en ole luova, ja siksi yritän kerätä ideoita ylös, jotta on mitä käyttää lähteenä tuntien suunnitteluun.
 
Aiheita blogikirjoituksille minulla olisi pilvin pimein, mutta ne saavat nyt jäädä odottelemaan. Valo ei riitä edes tämänhetkisten lempivaatteitteni kuvaamiseen. Tähän aikaa vuodesta minulla on erityiset pakkaslempivaatteet, mutta joka talvi ne jäävät kuvaamatta samasta syystä. Ei ole aikaa, ei ole valoa eikä tee mieli mennä ulos vähäisissä vaatteissa.
 
Lempivaatteista sen verran, että tammikuussa on lanseerattu #lempivaatteeni-kampanja, jossa kannustetaan ja haastetaan ihmisiä somettamaan vaatteista, jotka ovat olleet heidän lempivaatteitaan jo pitkän aikaa, mikä sopii minulle kuin nappi silmään. Omia lempivaatteitanihan olen esitellyt jo suurimmassa osassa tämän blogin postauksistani.
 
Vasta viime viikolla saimme vertailla Hesarissa matkustusmuotoja ja ihmetellä, että onko jopa lentäminen todellakin parempi vaihtoehto matkustaa Berliiniin kuin lautalla Travemündeen. Mutta eipä siinä vielä kaikki: pikamuoti saastuttaa kuulemma jopa enemmän kuin lento- ja laivaliikenne.
 
Jos kuitenkin jotain uutta täydennystä tarvitsee, niin miksi ei ostaisi käytettynä? Tässä viimeisimmät vinkkini Emmyyn, jossa muuten on tällä viikolla 4-vuotisale. Ja tässä vinkkini uutuuksista, jotka kiinnostaisivat ainakin minua...
 
Vielä käsillä olevaan talveen varautuen:
 
 
 
Mutta eipä aikaakaan, kun tulee jo kevät:
 
 
Tämä takki on puuvillaa
 
 
 
 
 
 


 
Vielä minulla on tekemättä postaus viimeisimmistä Emmy-hankinnoistani. Niistä pikapuoliin - toivottavasti!

2 kommenttia:

  1. On ollut siellä haipakkaa ja ei blogista kannata ottaa paineita ja et tietenkään otakaan. <3 Nuo Calvin Kleinin kengät on mageet ja tuo lempivaatekampanja sellainen johon saatan lähteä mukaan. Olen kyllä tosi laiska asukuvien ottaja, perhe ei tykkää ottaa niitä, tulee vaan valitusta, mutta onhan se itselaukaisija, josko opettelisin sillä, jos jaksan, hih.

    Kivaa pakkaspäivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu minullakin, etten millään meinaa löytää kuvaajaa asukuville. Kavereita en kehtaa pyytää, sillä heistä kenelläkään ei ole tarvetta vastapalvelukselle. Itselaukaisijaa olen joskus testaillut, mutta hankalaa siinäkin on saada kamera aseteltua sopivasti, jotta se kuvaa edes oikeaan suuntaan :)

      Ihanaa alkavaa viikkoa <3

      Poista

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)