torstai 6. joulukuuta 2018

Hyvää itsenäisyyspäivää - Suomi 101

 
  
 

 

 
 


 
 
Tässä kaikki meidän itsenäisyyspäivästämme, kuvin kerrottuna. Vietimme mukavan päivän naapureiden kanssa luoden brunssin siten, että jokainen toi jotain. Me toimme tuon aasialaisittain maustetun ohraryynisalaatin sekä sitruunamarinoidut possuleikkeet.
 
Mielettömät herkut katoimme pöytään porukalla ja istuimme tuntikausia syöden ja rupatellen rakkaiden naapureittemme kanssa. Jutut liikkuivat vakavista hauskoihin, välillä sai nauraa sydämen pohjasta. Tällä kertaa ei raikunut kuin yksi laulu - isänmaallinen totta kai.
 

 
Päivä ei alkanut mitenkään hyvin. Lasten kun piti viedä roskat ulos, veljet nakittivat toimeen pienimmän, joka ei tiennyt, kuinka biojätteet viedään ämpärissä ulos asti. Niinpä hän nosti pussin eteisessä siten, että se levisi kaikkien mokkanahkakenkien päälle... Saivat isoveljetkin opetuksen, että kannattaa varmistaa pikkuveljen osaavan hommat. Muutoin tulee heille aika iso työ jälkien siivouksessa! 
 2 kommenttia:

  1. Oi ei tuo roskapussijuttu, mutta herkuista päätellen loppupäivä sujui ihanissa merkeissä. Sydämellistä viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roskapussijutusta selvittiin ja onneksi kenkiin joutui lähinnä vain kahvinporoja, jotka saatiin imuroitua pois. Muutoin oli ihana päivä! Ihanaa alkavaa viikkoa <3

      Poista