maanantai 4. kesäkuuta 2018

Nyt se loma vasta alkoi!

 

 
 
 
 
  
 
 


 


 
 
 
Joskus epäilen, onko minulla ADHD vai mikä saa minut touhottamaan alati jotain uutta, ennen kuin edelliset jutut on edes hoidettu loppuun.
 
Lauantaina koulun jälkeen ennätimme ajaa pitkän matkan päähän äidin haudalle ja illalla kotiin palattuamme saimme päähämme kutsua vielä naapurit lasilliselle sampanjaa. Mieheni täytti vuosi sitten 50 ja näitä lahjaksi saamiamme pulloja on vielä jokunen jäljellä. Mikä olisi parempi syy kutsua naapurit nostamaan malja kuin alkanut loma, uusi työsopimus (vaikkei sitä tosin ole vielä allekirjoitettu) ja ihanan lämmin kesäilta. Neljä perhettä saapui.
 
Eilen aamulla raahasimme kauheat määrät lastenvaatteita ja -tavaroita lähipuistoon ja pidimme siellä pihakirppiksen. Sekin oli minun touhotustani ja vouhotustani, mihin olin saanut naapurit mukaan. Oli meitä aika monta myyjää paikalla, valitettavasti emme olleet ennättäneet rummuttaa kirppistä riittävästi ja ostajia oli aika vähänlaisesti. Tai ehkä se johtui siitä, että toukokuun lopussa on ollut siivouspäivää ja kirpputoreja ympäri kaupunkia. Ehkä ostajat mieluummin menivät rannalle.
 
Minun touhottamiseni ei laantunut edelleenkään, vaan muutama päivä sitten yritin myös houkutella vanhoja äitikavereitani kotiäitipäivieni ajalta lähtemään kanssamme maanantaina vanhan tradition mukaisesti Puuhamaahan. Valitettavasti muilla oli työ- ja muita kiireitä, joten ideani kuivui kokoon. Ehkä hyvä niin, tekemistä kyllä riittää muutoinkin alkavalle viikolle.
 
Huomenna menen vielä työpaikalle - toivottavasti allekirjoittamaan uuden työsopimuksen. No ainakin viemään tavaroitani, joita viime vuoden ajan jouduin oman luokkatilan puutteessa säilyttämään kotonani. Nyt minulla on oma piskuinen luokkahuoneeni, joka ainakin on omani. Samalla kotikin selkiytyy, kun saan kaikki koulujutut pois nurkista. Vuoden ajan olemme väistelleet kirjakasoja makuuhuoneen lattialla.
 
Tänään käyn kaupungilla tuliaisasioilla. Ja keskiviikkona alan pakkaamaan matkalaukkuja. On taas jotain jännittävää tiedossa!
 
Mies grillasi illalla maailman parhaat hampurilaiset. Siten on hyvä aloittaa kesä ja loma.
 
Mukavaa alkanutta kesää ja kaikille opettajille ja koululaisille hyvää lomaa! <3
 
P.S. Nuo lempikukkani omenapuut ja sireenit ovat valitettavasti jo kukkimisensa kukkineet, omenapuut jo kukkansa pudottaneet ja sireenit hohtavat harmauttaan. Noita kukkakuvia on kuitenkin niin ihana katsella.
 

 

 
 

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti