lauantai 23. kesäkuuta 2018

Juhannuksen juhlaa

 
 
 


 
 
 
 

 
 

 

 
 

 

 
 

 
 
 
Ensimmäinen juhannuksemme Suomessa neljään vuoteen. Juhannus ei ole meille mikään tärkeä juhla - vappu on tärkeämpi. Monet juhannukset olemme viettäneet ulkomailla. Tänä vuonna palasimme kuitenkin aikaisemmin Pekingistä, jottei mieheni tarvitsisi viettää juhannusta yksin.
 
Koska säätiedotus lupasi viileää, päätimme jäädä kaupunkiin juhannukseksi. Laittaa hyvää ruokaa omalle perheelle. Grillata ulkona, mikäli sää sallisi. Ilman mitään krumeluureja. Tai vähän kuitenkin. Ostimme lähikaupasta pari hummeria ja panimme hieman parempaa pöytään.
 
Uusia perunoita, grillattua siikaa, silliä, smetanaa ja sipulinvarsia. Siitä on meidän juhannuksemme tehty. Kalan tosin unohdin graavata.
 
Frillahelmainen farkkuhameeni on taas yksi Remakessa teettämistäni hameista. Se on yhdistelmä kahdesta eri vaatekappaleesta, jotka olen ostanut kirpparilta: vedenvärisestä puuvillahameesta ja kivipestyistä farkuista. Kukkamekot kuuluvat juhannukseen, joten yhdistin hameeseen uuden puseron ja kaapistani löytyneet vanhat kengät, molemmat kukkakuvioisia.
 
Blouse: Andiata
Skirt: Scapa Sport / Remake
Sandals: Ted Baker
 
 
 
  
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jätät kommentin, asiallisen totta kai :)