perjantai 20. huhtikuuta 2018

Ja mitä tänään puinkaan ylleni?Aamulla lupasin julkaista illalla kuvat tämänpäiväisestä asuvalinnastani. Ei, en sitten päätynyt siihen ihanaan farkkutrenssiin, jonka panin myyntiin. Sen sijaan lähdin ulos lyhyessä farkkutakissa, jonka myös huomasin sopivan röyhelöpaitani pariksi kuin nakutettu. Samoin sovittamani valkoiset housut eivät jää omakseni, vaan vaihdoin ylle vanhat farkkuni ja yllätyin.
Yllätyin siksi, koska Noa Noan vaaleansininen röyhelöpaita on ollut vaatehuoneessani käyttämättömänä jo vuosia. Ostin sen kuusi vuotta sitten lähtiessämme Italiaan, ajattelin sen jotenkin sopivan italialaiseen lomalookiin, mutta jotenkin se ei koskaan tuntunut lunastavan paikkaansa muiden vaatteideni parina. Siellä se vain roikkui tyhjänpanttina henkarissa (kävi välillä Kiinassakin roikkumassa). Kuvittelin sen vaativan parikseen valkoiset cigarette-housut, mutta sellaiset eivät kerta kaikkiaan sovi minulle (eivät nuo tämänpäiväisetkään sovittamani). Olin kuitenkin väärässä paidan suhteen. Nimittäin jo vuosia minulla olisi ollut sopiva pari sille: tummat slimfit-farkut. Tänään löysin ne ja sovitin ja avot: siinä se yhdistelmä oli!
Ja kas kummaa, nämä farkut sopivat parhaiten myös aamuisen farkkutrenssini pariksi, kuten second hand –blogini kuvista näkyy. Ne kuvat on otettu jo vuosi sitten Kiinassa ja yllätyin taas kun katselin, kuinka hyviltä nuo yhdessä näyttävät.
Entä takki tuon Noa Noan puseron pariksi? Nahkatakin kanssa se ei näyttänyt hyvältä. Mutta sitten löytyi kaapista vanha farkkutakkini, joka on itse asiassa lastenmallistoa (16-vuotiaan koko). Sen ostin kahdeksan vuotta sitten käytettynä Saksan Ebaystä. Ajattelin sitä ensin tyttäreni käyttöön, mutta hän ei ole mikään farkkutyttö – toisin kuin minä. Minulle se oli aivan täydellinen löytö! Sillä minun farkkutakissani pitää olla juju ja tässä se on selkäpuolella.

Tulipa muuten tänään testattua maailman pienin poliisi. No tietysti se Kilon poliisi! Veimme nimittäin yhden lapsen passihakemuksen. Aika isolta se kyllä näytti, kuten kuvistakin näkyy…

Jeans jacket: Vingino (second hand)
Cotton blouse with flounce: Noa Noa
Undershirt with lace: Rosemunde
Jeans: Guess
Tote bag: Lumi
Boots: Cafénoir

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti